Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ جابر آباد زردتشتی فرمانده تیپ ۵۵ هوابرد نیروی زمینی ارتش، گفت: چترهای کارخانجات هوابرد از جمله دستاوردهای بسیار مهم در حوزه پرش تکاوران است که در بسیاری از موارد با برترین چترهای ارتش‌های بزرگ دنیا برابری می‌کند.

وی با بیان اینکه پرش‌های فصلی چتربازان تیپ ۵۵ هوابرد نزاجا به منظور حفظ و ارتقای آمادگی روحی و رزمی است، افزود: برای اینکه چتربازان همیشه در شرایط آماده باش قرار داشته باشند تمرینات برابر زمان بندی منظم در فصول مختلف در مناطقی از استان و کشور انجام می‌شود تا علاوه بر آمادگی لازم، روحیه رزمی چتربازان در بهترین شرایط قرار داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده تیپ ۵۵ هوابرد تصریح کرد: اجرای چتر بازی یک ماموریت مشترک با نیروی هوایی و هوانیروز ارتش است، امروز نیز پرش‌های چتربازان با یک فروند هواپیمای c۱۳۰ نیروی هوایی ارتش انجام شد، تیپ ۵۵ هوابرد در تمامی ماموریت‌های محوله از ظرفیت و توانمندی نیروی هوایی و هوانیروز به نحو شایسته بهره می‌برد.

سرهنگ جابر آباد زردتشتی با اشاره به اینکه ما در تولید چتر و تجهیزات پرش خودکفا شده‌ایم، اظهار داشت: امروز به همت متخصصین جوان و توانمند تیپ ۵۵ هوابرد در تولید چتر خودکفا شده‌ایم و این نوید را به ملت بزرگ و فهیم جمهوری اسلامی ایران می‌دهیم که تجهیزات تکاوران ما در بالاترین استاندارد جهانی و حتی در بسیاری از موارد با چترهای ارتش‌های بزرگ دنیا در اجرای ماموریت‌ها برابری می‌کند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا در پرش‌ها از کارکنان وظیفه استفاده می‌شود، گفت: در بین کارکنان وظیفه کسانی که از روحیه بالا و آمادگی جسمانی مطلوبی برخوردار باشند زیر نظر اساتید آموزش‌های لازم را می‌بینند و در کنار کارکنان پایور در ماموریت‌های مختلف اجرای پرش می‌کنند.

سرهنگ آباد زردتشتی تاکید کرد: تیپ ۵۵ هوابرد ذاتاً یک یکان متحرک هجومی و واکنش سریع است و با آمادگی رزمی بالا و روحیه مضاعف در تمامی ماموریت‌ها شرکت می‌کنند.

وی با بیان اینکه ویروس کرونا موجب نشده تا آمادگی رزمی چتربازان کاهش پیدا کند، گفت: کرونا هیچ وقت نتوانسته جلوی آمادگی رزمی تیپ ۵۵ هوابرد را بگیرد بلکه فرصتی شد تا تمرینات ما با جدیت بیشتری نسبت به گذشته در تمامی فصول انجام می‌شود.

کد خبر 5252527 هادی رضایی

منبع: مهر

کلیدواژه: نیروی زمینی ارتش هوانیروز سیدابراهیم رئیسی مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم هیئت دولت قوه قضاییه اسحاق جهانگیری انتخابات 1400 غلامحسین محسنی اژه ای افغانستان حسن روحانی وزارت امور خارجه شورای نگهبان محمد باقر قالیباف ایالات متحده امریکا تیپ ۵۵ هوابرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۶۳۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید فکری رسالت و ماموریت جشنواره علامه حلی است

حجت الاسلام طهماسبی، دبیر علمی جشنواره علامه حلی در دهمین جشنواره علامه حلی که ویژه طلاب نو قلم برگزار می‌شود، گفت: در این دوره از جشنواره بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ اثر علمی شامل کتاب، مقاله و پایان نامه به گروه‌های علمی ارسال شد که پس از ارزیابی‌ها ۲۳۵ اثر به عنوان آثار برتر معرفی شدند.

وی اضافه کرد: ارتقا توان و رشد پژوهشی طلاب نو قلم و کمک به طلاب جوان برای تمرین پژوهشی و ایجاد رقابت سالم علمی از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره است.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور هم در اختتامیه این جشنواره گفت: حوزه انقلابی نباید به چند موضوع محدود باقی بماند بلکه باید پژوهش‌ها به سمت نگاه جامع، اصیل و روش‌مند، با رویکرد تمدنی جدید و سبک زندگی نو و پاسخگوی انفجار‌های معرفتی باشد.

وی اضافه کرد: وضع موجود کافی نیست و حوزه باید پاسخگوی مشکلات تمدنی باشد.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور با بیان اینکه طلبه جوان باید از امام و مبانی انقلاب الهام بگیرد و برای پایه پژوهش‌های خود از این مبانی استفاده کند، گفت: جلوه‌های انقلاب در عالم روشن است و همه این جلوه‌ها باید در پژوهش‌ها گنجانده شود.

وی افزود: نظام اسلامی نیاز به نرم افزار فکری دارد و باید بتوانیم پاسخ قوی و درخوری به مسائل کشور و شبهات و سوالات بدهیم.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور افزود: طلاب جوان باید با تکمیل روش و شیوه علمی خود، در پرتو عقل گرایی با محوریت کتاب و سنت پژوهش‌ها را اجرایی کرد.

وی تاکید کرد: تولید فکری رسالت و ماموریت جشنواره علامه حلی است تا بتواند طلاب را آماده ایفای نقش‌های جدید برای تولید دانش و معرفت باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • برگزاری دومین دوره مسابقات چندگانه رزمی علمداران ولایت در لرستان
  • سفر فضاپیمای چینی به قسمت دوردست ماه آغاز شد
  • کاهش آفت ملخ در زمین‌های کشاورزی با بارش‌های بهاری
  • کاهش آفت ملخ در اراضی کشاورزی با بارش های بهاری
  • ارتش ایران در اوج آمادگی و اقتدار است
  • تولید فکری رسالت و ماموریت جشنواره علامه حلی است
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • دو دهه «جنگ با ترور» بوش ارتش آمریکا را تضعیف کرده است
  • در ساخت زیردریایی و شناورهای زیرسطحی به بومی‌سازی رسیدیم
  • بومی‌سازی تولید پره توربین‌های کلاس F در سال جاری